Vrien julestrømpe

Pin It
I går kveld satt jeg og koste meg ved symaskinen. Etter å ha sydd alt sammen, prøvde jeg en stund å få foret på plass i foten av strømpen. Det var vrient gitt. Hvorfor forsto jeg da jeg dro ut foret igjen, og så at foten på inner- og ytterstrømpe pekte hver sin vei Mulig at jeg ikke skulle kost meg med vin samtidig som jeg satt ved symaskinen.
Strømpa har i alle fall bragt mye glede allerede. Jeg brølte av latter da jeg så tabben min, og mannen min fikk seg jammen en god latter han også. For å få forholdsvis bra fotolys måtte strømpa bli med meg på jobb for fotografering der, og jeg måtte jo selvfølgelig vise den frem til kollegene mine. De fleste lo, og de som ikke lo skjønte vel egentlig ikke hvorfor man forer julestrømper.....

image179

7 kommentarer

anlen

23.11.2007 kl.22:51

Fantastisk! Det straffar seg med vin til syinga, ja... Eg sit her og kosar med med bloggrunde og eit glas vin, så eg skal vel ikkje klage på deg, akkurat;)

Ha ei flott helg!!

Kiwa

24.11.2007 kl.10:33

Fantastisk!

utrolig morsomt da!

Takk for sist, det var veldig koselig!

vivi

24.11.2007 kl.16:17

Utrolig morsomt! Godt at man kan le av seg selv, for det trenger man! Nå lurer jeg bare på alt hva jeg kommer til å gjøre galt med Jan Ove!

Takk for i går, det var kjempekoselig å se deg igjen. Vi sees snart igjen!

PS! Nok en gang - takk for de flotte stoffene, de var helt meg! Spørs om jeg tør sy julestrømpe av de, hehe.

lises

24.11.2007 kl.18:47

Hehehe, jeg ler litt jeg også. Med deg, selvsagt, ikke av deg!

Ninne

25.11.2007 kl.15:55

Hihi! Fort gjort! :))Jeg detter helt ut av de enkleste strikkemønstre allerede før jeg ser bunnen på det første vinglasset, ikke rart jeg må ha et enkelt og et komplisert strikketøy gående på en gang! Men at det er den virkelige årsaken hadde jeg ikke tenkt å se til noen, jeg pleier å si at det er for å se på tv og strikke samtidig ;))

irenetur

26.11.2007 kl.10:50

hhi, se der var julestrømpen ja!! Vi får vel se den når foret er snudd riktig vei også. Tusen takk for besøket på fredag og den flotte gaven.

Anette Muñoz

26.11.2007 kl.12:11

*fnis* Du skulle tatt et ekstra glass, så hadde det nok gått fint, vettu ;o)

Skriv en ny kommentar

hits Pin It