Jeg har hatt en deilig ferie

Pin It
Har nå hatt et par hektiske uker på jobb og hjemmebane etter en deilig og meget avslappende ferieuke i England.
Minstegullet og jeg reiste med 0615-flyet til Oslo tidlig en fredags morgen, og fløy derfra til Hethrow før vi tok bussen hjem til mamma i Wiltshire. Etter en natt der var det ut på tur igjen for transporten ned til St. Mellion i Cornwall.
Huset i St. Mellion var kjempestort, og med tre personer hadde vi god plass. Siden turen var mammas 40-årsgave til meg vartet hun meg opp fra morgen til kveld. Vi koste oss med deilige måltider både i huset "vårt", og på puber og kafeer. Jeg har dessverre ikke lov til å kjøre mamma sin bil heller, så hun måtte ta seg av den biten også. Innimellom ble det til til ansikstbehandling, saltskrubb av hele kroppen, pedikyr mm. Jeg fikk til og med tatt meg noen 1000-metersøkter alene i svømmebassenget.

I løpet av hele uken vasket jeg tre maskiner med klær, varmet opp et kinesisk ferdigmåltid, tok av bordet noen ganger, strikket på et skjal til mamma og tok meg av stellet av minstegullet. Skikkelig latmansferie spør du meg. Det verste var at jeg gikk rundt og gjespet. Tenk at det går an av å gjøre ingen ting!

Stedet vi var på ligger i nærheten av Plymouth. Plymouth var en flott by for shopping, med et nytt kjøpesenter og et rikt utvalg av butikker. I Plymouth finner man også Englands største akvarium som er vel verdt et besøk både for barn og voksne.
fisk i asfalt
Akvariet var delt opp i soner i forhold til arter, og hadde også en stor avdeling med tanke på energi. og forbruk. I tilknytning til kaféen var det et flott lekeområde for de minste barna, og der var også et sted hvor en kunne spise medbragt mat.

Sommer i Cornwall betyr lange køer på veiene. Januar i Cornwall betyr spirende snøklokker, god plass på veiene, få turister og stengte iskrembarer.
polperro
Vi var nesten alene da vi besøkte fiskerlandsbyen Polperro, og var de første kundene som bestilte mat puben Blue Peter denne dagen. Fisken hadde knapt sluttet å sprelle der vi fikk deilig fish and chips. Ett glass lokal cider er heller ikke å forakte!
pubmltid      mor og datter

En ukes ferie gjorde godt, men det var godt å komme hjem til mannen og de to største barna også.

Tusen takk Mamma!

2 kommentarer

irenetur

11.02.2008 kl.21:49

Ser ut som du har hatt en flott ferie, vel fortjent!!

Mamma

19.02.2008 kl.13:41

Bilder og kommentarer frisker opp gode minner fra turen vår!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It