Nydelig vær i Bergen

Pin It
Nå har jeg mistet tellingen på antall etterfølgende dager med fint vær i Bergen. Det er slike dager som gjør at jeg har holdt ut i Bergen i snart 19 år. Ingen by er finere i sol, og ingen andre enn bergensere setter slik pris på så flott vær.Det er nesten slik at det kunne vært godt med en regnværsdag, men bare en altså.
Jeg er glad i å sykle, og det fine været, og arbeidstiden min de siste ukene, har gjort at jeg har kunnet sykle minstemann i barnehagen nesten hver dag.

sykkel

Snuppa sitter i tralle eller sykkelsete, og sitter og synger sanger som "Norge i rødt, hvitt og blått" og "Ja vi elsker"!
Syklingen er koselig, jeg får trim, jeg slipper å bruke bilen og sparer miljøet for en del utslipp.
De siste ukene har jeg for eksempel spart miljøet for ca 10 kg CO2 bare ved å sykle datteren til barnehagen. Hadde jeg hentet henne med sykkel hver dag også så hadde det blitt en del kilo til.
Tenk om jeg hadde mistet like mange gram av kroppen min per kilometer sykling som bilen slipper ut CO2 per kilometer? Det hadde vært saker det!

Én kommentar

Mamma

08.06.2008 kl.19:06

Det høres da koselig ut å få en slik flott konsert på morgenkvisten. Jeg tror du mister flere gram enn du tror. Stå på med syklingen!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It