I kveld har jeg gjort noe spennende.

Pin It
Jeg har vært på travparken, og føler at jeg har vært på reise i ett nytt land. Merkelig, fordi travparken bare ligger en 4 kilometer fra huset vårt, og at det inne på området snakkes et språk og skrives tabeller som kun de invidde forstår seg på. Jeg som ikke tipper Lotto engang fikk endelig et lite innblikk i travsporten og spill på hester ved hjelp av to av kollegene mine.  En av disse hadde to hester som skulle løpe, mens den andre er kollegiets gambler. Vi var 5 ferskinger som møtte våre mer erfarne kolleger på travparken, og med håp om stor gevinst ga vi gambleren en hundrelapp hver. Etter sigende var vi ganske nær en gevinst på 100.000,-. Sier ikke alle det da? At de såååå nær en større gevinst.
Vi spiste og koste oss på travparkens restaurant, og prøvde som best vi kunne å forstå litt av denne nye verdenen.
Vår hesteeierkollega fikk ordnet oss en tur i startbilen. Det var utrolig gøy og spennende å se alle hestene komme så nært mens vi suste avgårde med ryggen mot kjøreretningen. Vi forlot alle travparken noen hundrelapper fattigere enn da vi kom, men det var en morsom kveld med hyggelig kolleger i en fremmed verden rett rundt hjørnet for hjemmet mitt.

wenke og merete

3 kommentarer

Mamma

31.10.2008 kl.10:42

Det er en helt fremmed verden for meg også men alle nye opplevelser som det er jo spennende. Her i England er jo travsport og gambling stort men det nærmeste jeg har vært er en dag på"Ladies Day" på Royal Ascot. Jeg syntes faktisk det var morsommere med alle hattene enn løpene så det sier vel litt om min interesse for hestesporten!

Silje

01.11.2008 kl.13:20

Det var en kjempe kjekk kveld:) Og som du sier... nesten noen tusen kroner rikere!! :D Må gjentaes!

irenetur

04.11.2008 kl.17:19

Hehe, skjønner hva du mener, det er en helt annen verden der borte. Min kjære jobbet der før, så jeg har tilbragt noen timer der, kan man si.

Skriv en ny kommentar

hits Pin It