Bijobb

Pin It
Vennene mine synes jeg gjør mye rart. Jeg er testsmaker for Toro, og drar innimellom til sentrum og smaker diverse retter sammen med en gruppe andre testsmakere. Det gir ingen stor lønn, men siden jeg er en ganske kritisk forbruker som er glad i mat, synes jeg det er en morsom jobb.

I det siste halvannet året har jeg i tillegg vært Mystery shopper, og tar oppdrag fra firmaet SeeYou som en anonym kunde som skal se på, eller kjøpe en vare. Firmaet har en rekke spørsmål avpasset til det enkelte oppdrag, og jeg må loggføre svarene mine innen et døgn etter at oppdraget er utført. Det er ikke noen stor lønn for disse oppdragene heller, men nok en gang så er jeg en kritisk forbruker, og synes det kan være morsomt å se hvordan man bør eller ikke bør behandle kundene sine. Jeg har selv valgt hvilket geografiske område jeg vil dekke, og jeg står fritt til å takke ja eller nei til oppdragene jeg blir tilbudt.

SeeYou trenger stadig nye shoppere. Ta gjerne kontakt med meg så kan jeg videreformidle din interesse dersom du har lyst til å forsøke deg som mystery shopper.

3 kommentarer

Mamma

31.10.2008 kl.10:47

Eplet faller ikke langt fra stammen! Jeg var jo også Mystery shopper her i England en stund.

Villblomsten

03.11.2008 kl.23:01

Send meg gjerne en mail ang Mystery Shopper :-)

Villblomsten

03.11.2008 kl.23:01

Send meg gjerne en mail ang Mystery Shopper :-)

Skriv en ny kommentar

hits Pin It