Det går da fremover....

Pin It
Jeg går på bunadskurs. Eldstemann skal konfirmeres om halvannet år og jeg ville sy bunaden sjøl. Jeg håpte at det var Nordhordlands vinterbunad jeg skulle sy, men gullet vill ha Nordhordlands festdrakt med rødt liv, og nydelig hvitt forkle. Hadde jeg sydd vinterdrakten så kunne jeg ha kommet lett ut av det med å kjøpt et ferdigvevd forkle, med festdrakten så må jeg sy mye, jeg mener, jeg må sy veeeeeldig mye. Det er uttrekksøm, og jeg skal fylle i hullene etter mønster. Det blir kjempefint, og allerede nå ligger det mange timer i dette forkleet.

forkle
Til tross for at jeg vet at trenede bunadssyersker jobber raskere enn meg, så kan jeg ikke forstå at at ikke bunader er enda dyrere enn det de ferdige produktene selges for. I kveld var det bunadskurs igjen, og siden jeg trenger litt hjelp til å komme videre på skjorta ble det den som ble med i veska til byen.

4 kommentarer

Silje

07.11.2008 kl.09:53

Fytti katta så flink du er... Kjempe fint!

Mamma

08.11.2008 kl.17:09

Så nydelig det blir! Med så mye arbeid som ligger i det blir det litt av et arvestykke!

Anne-Ruth

10.11.2008 kl.09:14

Heldige hun som har en så flink mamma!

irenetur

12.11.2008 kl.15:57

Så flink du er, det blir kjempeflott. Jeg vet hvor mye arbeid det er, jeg har begynt på samme forkle. Men jeg har ikke komt i nærheten av så langt som deg, holder fortsatt på med kanten rundt.

Skriv en ny kommentar

hits Pin It