Jeg reiser alene

Pin It

Jeg er på besøk hos mamma i England, og flyr alene for første gang på vel 13 år tror jeg. I de siste årene har jeg enten reist alene med 1 til 3 barn, alene med mann, med mann og et økende antall barn, med kolleger eller som reiseleder for grupper på opp til 40 personer. Denne gangen hadde jeg bare meg selv å passe på, og jeg kan ikke huske når det sist gikk så fort å komme seg fra flyet, og innom stopp som passkontroll, toalett og bagasjebånd før jeg endelig kunne gå gjennom på grønn sone. I tillegg følte jeg stadig at det var noe som manglet da jeg hverken hadde andres billetter, pass, barnevogn eller skift til minstemann å dra på. Rart, men du så deilig å selv kunne bestemme hvordan jeg ville bruke over min som passasjer hos SAS og National Express. Jeg leste aviser, blader, strikket og lyttet til lydbok helt uten forstyrrelser.
Mamma har operert foten, så jeg er her for å assistere henne litt i vel en uke. Hun synes jeg må få meg en tur til Bath, en av mine favorittbyer, så i morgen setter jeg meg på bussen for en dag alene i romerbyen.
Skal innom "godtebutikken" min Bijoux beads, se litt på gatemusikantene, nyte en fredelig og rolig lunsj, se om jeg finner noen bygaver og gjerne også noen julegaver. Kose meg skal jeg uansett gjøre i Romerbyen.

2 kommentarer

Anette

22.11.2008 kl.22:42

Åhhh, så deilig!!! Du må bare nyte hvert sekund av "friheten"!!!

irenetur

26.11.2008 kl.21:15

Så kjekt å få ta seg en tur alene også. Kose deg masse!!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It