Lekre stoff og nydelig garn

Pin It
På min tur til UK hadde jeg en god del turer mellom huset til mamma, og sentrum av byen hun bor i. Jeg kom aldri tomhendt hjem, og mamma som var lite mobil med sin nyopererte fot følte nesten at hun hadde vært på shopping når jeg kom hjem og viste frem mine innkjøp. En del av det jeg handlet er pakket inn og ligger og venter på julekvelden, men mitt nye garn, og mine flotte stoff viser jeg gjerne frem!
Lykkelig var jeg da jeg fant en liten stoffbutikk. Denne bunken med 6 forskjellige Fat quarters var så lekkert laget til, og dermed umulig å ikke ta med hjem.
lekre stoff
Jeg har nesten ikke hjerte til å pakke opp herligheten, og venter i det lengste.

Noen dager senere gikk jeg til andre siden av byen. Jeg var nemlig temmelig sikker på at jeg hadde passert noe som lignet en garnbutikk da jeg kom hjem med buss etter en tur til Bath. Yes! Det var en skjønn liten garnbutikk, men en masse lekkert garn. Mannen som sto der beklagde at han også hadde inne akrylgarnet som en del engelskmenn strikker med, og skrøt voldsomt av oss nordmenn som så ut til å stort sett bruke naturfibre.
Garnmannen og kjæresten hadde nemlig vært i Norge og Bergen i sommer, og de syntes at til tross for at Norge var dyrt, så var garn billig her i landet. De hadde gjort sin handel på Coats Knappehuset i Bergen.

Jeg fikk med meg et par nøster britisk alpakka som var spunnet 4 miles unna butikken, og et lekker hespe med garn signert Kaffe Fasset. Det var vanskelig å begrense seg.
engelsk garn

Det viste seg at stoffbutikken, Phase Fabric,  jeg hadde funnet noen dager tidligere, og garnbutikken, Phase Patch Craft,  hadde samme eiere, så nå håper jeg bare at de klarer seg i disse tøffe tidene slik at jeg finner dem igjen på min neste tur til UK.
Nettsiden deres finner du her. Den yter dessverre ikke butikkene rettferdighet.

Én kommentar

lise

07.12.2008 kl.23:22

For en nydelig stjerne! Den kan få henge i toppen av mitt juletre når som helst!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It