Hjemme igjen til nydelig norsk vinter

Pin It

Deilig å være hjemme i Norge igjen hvor vi tåler noen centimeter med snø. Vi landet i Bergen natt til torsdag, og ble møtt av et deilig hvitt teppe av snø, ja også av mann og de to eldste ungene og da. Det var godt å se dem alle, og gjensynsgleden var stor! Sovnet vel ikke før nærmere to, så det var tungt å stå opp igjen torsdag morgen for å gå på jobb. Godt å komme på jobb og i rytme igjen. Nå er det helg, og jeg prøver å pleie en hals og et hode som er preget av forkjølelse. Skulle feiret minstens bursdag i dag, men droppet det da jeg ikke var i form til intensiv baking og matlaging. Vi tar det igjen neste helg, og har da både barneselskap og familieselskap på samme dag.
Vi har vært og sett på sønnens deltagelse på sitt første friidrettsstevne, og nå er mann og sønn og hjelper noen italienske venner med å flytte fra sin leide leilighet til sin første selveide bolig. De, som er vant med pulserende Firenze, er storfornøyd med å ha fått kjøpt seg sitt eget lille hus langt inni skogen utenfor Bergen. Jeg håper at livet i Norge blir godt for dem.
Ute ligger snøen fortsatt hvit og vakker og innbyr til fysisk aktivitet. Ungene har akt mye i akebakken vår de siste dagene, og jeg har fått en liten påminner om at noen i storfotklubben her i huset sannsynligvis trenger nytt skiutstyr. De to største er invitert med på høyfjellshotell av bestefar i vinterferien, så utstyret må snart på plass. Tror nok Finn.no skal få besøk av meg snart.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Pin It