Smøråsfjellet

Pin It
Rundt Bergen finner man masse flotte turområder, og vi har bestemt oss for å utforske litt flere av dem. For et par helger siden var vi med ti-åringen få friidrettsstevne i Fana, og med 4 timer mellom første øvelse, og oppmøte til neste så var det god tid til en søndagstur.
Jeg mente at jeg hadde lest mye positivt om Smøråsfjellet på Lises blogg, så vi bestemte oss for en tur dit. Det var et godt valg, og alle sammen fra minsten på 4 til mannen på 44 koste seg på turen. Smøråsfjellets venner hadde laget til et nydelig område med lekeplass, overbygg i tilfelle regn, flotte trefigurer, broer og en hel haug med fuglekasser. Turen anbefales, og ta gjerne med deg en stor matpakke som du kan kose deg med underveis.


smrsfjellet

smrsfjellet2

smrsfjellet3

smrsfjellet4

3 kommentarer

lise

24.06.2009 kl.01:43

Ikke sant det er en fin løype? Si ifra en annen gang dere skal gå da. Kanskje vi kan ha strikketreff ved Vallekoen en gang.. Hehe.

sipusa

28.06.2009 kl.13:01

Ai! De taugreien så svært bra ut, sånn som jeg liker og slenger seg villig med på:-D ser ut som en flott tur.

ohelene

30.06.2009 kl.07:51

Takk for koselig kommentar i bloggen. Den løypa såg morsom ut. Sjølv om eg budde sju år i Bergen i si tid var eg aldri på Smøråsfjellet. Det ser ut til å vere eit flott turterreng der.

Skriv en ny kommentar

hits Pin It