Bonngass

Pin It

Vi bruker gass til matlaging året rundt. Inne har vi et wokbluss som er supert nettopp til woking, men også som en ekstra "kokeplate" når de andre 4 er opptatt. Nå er det grilltid, og med nydelig vær i Bergen så er det ekstra gøy å grille. Tidligere har mannen min tatt med seg flaskene på jobb, og byttet dem der, men da vi for et par dager siden sto med to tomme gassbeholderene, benyttet jeg anledningen til å få dem fyllt hos en av bedriftene i nærmiljøet.  På Bonngass fikk jeg fyllt en liten og en stor gassbeholder for totalt kroner 305,-. Slett ikke verst synes jeg, og så fikk jeg til og med beholde mine gassflasker! Om man plutselig går tom for gass etter stengetid så er det bare å ta med gassflaske og betalingskort og bytte flaska si i en selvbetjeningsautomat. Etter det jeg forstår så skal de til med selvbetjeningsautomater andre steder i Hordaland også. Spennende.

gassautomathylkje

4 kommentarer

Mamma

02.07.2009 kl.10:49

Nytt, nyttig og kjekt!

Hanne

07.07.2009 kl.20:43

Kjekt med gass - men litt farlig..... ;) Vel, jeg skulle ønske jeg hadde gasskomfyr inne - men det har jeg ikke. Her kommer ennå en god sommer. Flotte bilder fra Frankrike. Klemmer

Hanne

08.07.2009 kl.00:32

Du - kanskje jeg skal komme med teltet til Gjøvik - så kan vi ta vårt og de andre deres. Det blir et til hver av oss :D God telttur du også. Husk å si ifra når dere kommer sydover.

mimouna

08.07.2009 kl.23:23

Synes mat laget på gasskomfyr smaker mye bedre, vi hadde det på hytte da jeg var liten. Flott at det går å fylle opp flaskene i nærmiljøet. Smøråsfjellet er flott, vi koser oss også på tur der.Ha en fortsatt god sommer!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It