Coleslaw

Pin It
Jeg, som aldri har vært spesielt begeistret for majonessalater har fått dilla på coleslaw. Den er super til mye, og er snadrete som tilbehør til grillmat. Noe som er enda kjekkere er at den bør stå litt og godgjøre seg, så denne lager du flere timer, eller aller helst, kvelden før du skal bruke den. Oppskriften er ikke eksakt, men noe slumpete.

Du trenger:
Kål, rødløk, majones, Creme fraiche, fransk sennep, vineddik og salt

Finsnitt en halv passe stor kål, og hakk en halv rødløk.
Bland ca 2 ss Creme fraiche, 1 ss majones og 1 ss sennep som du smaker til med en dasj eddik og litt salt.
Ha kål og løk i dressingen og bland godt. Ha det hele i en bolle eller skål som passer til anledningen og sett den i kjøleskapet.
coleslaw





4 kommentarer

lise

18.07.2009 kl.11:14

Nam. Kanskje dette er erstatningen for potetsalat til grillmaten.. Ja, poteter er nemlig ute.

Anette

20.07.2009 kl.14:19

Mmmmm... Dette hørtes snop ut!!

irenetur

31.07.2009 kl.19:32

Mmm, det der så gråådig godt ut, Merete! Det må prøves ut en dag.

Mamma

11.08.2009 kl.09:22

Her i England brukes det nesten alltid gulrøtter i og ikke alltid løk så der har du enda en variant du kan prøve.

Skriv en ny kommentar

hits Pin It