Nystekte boller

Pin It
I dag har jeg avspasert, og lille snupp og jeg har kost oss med bollebaking. Jeg er ikke glad i bake kaker, men trives desto bedre med gjrdeig.
Jeg bruker oppskriften fra den Rutete kokeboken som basis p mengde, og bruker stort sett alltid trrgjr, alltid ekte smr og har ofte oppi rester av Creme Fraiche, rmme, Cottage Cheese eller flte. Alt blandes godt oppi Kenwooden min, og fr heve en stund fr utbaking. Heves igjen, og stekes i ca ti minutter p en 220 grader fr de s vidt fr komme ut av ovnen fr familien kaster seg over dem.
I dag har jeg bakt dobbel porsjon, og hper at noen av bollene kan ta seg en tur i frysen.

boller



4 kommentarer

Anette

30.10.2009 kl.20:16

Mmmmmmmm.... Nesten s jeg kjenner lukten av nystekte boller bare av se p bildet!!!

Englemoren

31.10.2009 kl.18:00

De ser da bare deilige ut. Bergenske skillingsboller, nam, nam....

02.11.2009 kl.15:11

Fin blogg du har Merete!! Har lagt den til under "blogger jeg besker ofte". Fikk veldig lyst p boller etter ha vrt innom siden din, s n skal jeg hive p en bolledeig ;) Hilsen Hildegunn

anita fra hjerterommet

03.11.2009 kl.17:15

Takk for hyggelig kommentar p bloggen min. Jeg har ikke brukt kjolen, fikk beskjed av min kjre mann at den var alt for stor. Min svigermor skal hjelpe meg sy i en strikk i livet for se om det vil hjlpe. Er veldig fornyd med den selv jeg og gleder meg til ta den i bruk:) Takk for et veldig hyggelig kurs:)

Skriv en ny kommentar

hits Pin It