En av mine svakheter

Pin It
En av mine svakheter er kokebøker. Jeg aner ikke hvor mange jeg har, men i hyllemeter utgjør de rundt 5 meter. Om jeg bruker dem alle? Slett ikke, men jeg liker å se på bildene, lese oppskrifter for inspirasjon og tar dem gjerne med meg på senga i håp om at jeg skal få noen åpenbaringer i forhold til ny retter i hverdagen. Åpenbaringene kommer litt for sjelden. Det blir noen drypp blir det i ny og ne, men jeg innrømmer gjerne at jeg synes det er kjekkere å lage mat til gjester enn til i de travle hverdagene.
Jeg tenker stadig at jeg skal lage menyer for hverdagene, handle én gang i uken og lage en del mat som kan puttes i frysen. Vi klarer stort sett å ta en storhandel én gang i uka, men det blir jammen litt småhandling også. Menyer og nedfrysing av ferdige retter har det blir lite av, så her er det rom for forbedring. Stor forbedring. Siden jeg har så mange kokebøker så lurer jeg på om jeg skal ta for meg én kokebok i uka, og skrive menyer etter dem. Har også tenkt tanken på at våre tre unger kan få velge seg en middagsrett hver i uka, og synes vel egentlig at de to eldste da kan stå for matlagingen også. Da er det bare 4 dager igjen for meg å bestemme. Det hadde vært deilig det. Jeg tror jeg setter i gang denne helgen jeg!Har du noen favorittoppskrift å anbefale i noen av disse kokebøkene?

kokebøker ukemeny

2 kommentarer

Helen

31.01.2010 kl.17:01

Om det er noko trøyst så er eg akkurat slik eg og, har eigentleg den store asiatiske kokeboka, men eg finn han ikkje! argh!

Anette

31.01.2010 kl.18:16

Aner ikke hvor mange ganger jeg har tenkt samme tanken.. Ukemeny, handle inn akkurat det som trengs osv... Tenk så mye enklere livet hadde vært!!! *hehe*

Skriv en ny kommentar

hits Pin It