BUGG

Pin It
I kassakøen i dag fikk jeg øye på en pose BUGG, en av de deilige bobletyggisene fra oppveksten. Tankene gikk tilbake til den deilige bananbuggen, og jeg måtte selvfølgelig kjøpe meg en pose. Skuffelsen var stor da jeg åpnet posen og fant ut at de gule pakkene var sitrontyggis, og så at tyggegummien ei heller hadde den flate fine formen som BUGG skal ha. Tyggisen så ut som en forvokst og blank utgave av Extratyggisen, og kunne like godt hatt navnet XXL-Extra. Det eneste som er likt er jo navnet, og størrelsene på boblene jeg kan blåse med den! Nei, dette var skuffende Galleberg. Kom tilbake når dere får banan og lakrisbuggen i posen. Da skal jeg vurdere om jeg skal tørre å kjøpe BUGG igjen.7 kommentarer

marthe ¢¾

08.02.2010 kl.19:45

hei : )) jeg har ett spørsmål i siste inlegg på bloggen min, som for meg er veldig viktig. derfor lurte jeg på om du kunne si din mening om saken i komentarfeltet mitt. jeg vil ikke reklamere eller at du skal oppfatte dette som en reklamering for det er ikke det jeg vil heller. jeg vil bare se andres meninger, jeg ville satt utrolig stor pris på vis du kune gjort det. uansett, ha en forsatt fin mandag

08.02.2010 kl.19:46

Jeg bare måtte fortelle mamma om dette, fordi hun har snakket om den tyggisen tidligere. Skal love deg at et stoooort smil kom til syne! :)

Anette

09.02.2010 kl.10:42

Nei vet du hva!!! Hvis de skal være sånn, så gidder i alle fall ikke jeg å kjøpe BUGG!!! Da venter jeg som deg, - til de kommer med ekte varianter av banan- og lakrissmak!!!

Cristiani

11.02.2010 kl.21:59

hei... morsom...fant bloggen din da jeg skulle finne noe idé til utkleddningsklær til Karneval i bhgen i morgen... gratulerer med dagen til den søte 4 åringen..:)

mimouna

14.02.2010 kl.00:20

Åh, jukse-BUGG. :o(

Kjenner nesten smaken når jeg tenker på dem, og det skal så absolutt ikke være sitron nei. Så dumt da, litt lureri med samme navn.

Jeg holder på med et skjerf av garnet du sendte, tror det blir ferdig i løpet av helgen. Takk igjen! :o)

farmoringrid

15.02.2010 kl.15:24

Hi, hi. jeg må le litt. Du store hva vi kan bli nostalgisk over. Kjente jeg ble litt irritert jeg også. Kom ikke å lur en gammel ringrev uti tyggis smaker!!

Sandra Samuelsen

18.02.2010 kl.20:06

Bugg så veldig godt ut.

Hvor kan man kjøpe det ?

Skriv en ny kommentar

hits Pin It