Jammen gjør det godt å trene

Pin It
Etter nesten ett år uten trening på treningssenter fikk min venninne meg med på Sprek og Blid i Åsane i november i fjor. I januar fikk jeg med meg datteren min på 14, og vi prøver å få noen økter sammen hver uke. Er jeg heldig så blir det tre økter med variert trening hver uke. Så langt har det blitt mest av gruppetimer i sal, og styrketrening etter eget program. Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang igjen med favoritten min spinning, og har nå fått meg ny pulsklokke etter at den gamle gode sa farvel for en god stund siden.
Datteren min og jeg har akkurat hatt oss en styrkeøkt med nytt program, og jeg sitter nå her og kjenner økta i armer og lår. Godt å kjenne at jeg har brukt kroppen.
Synes du det er tidlig å dra med seg en 14-åring på treningssenter? Det er kanskje det, men frem til hun er 15 så må hun trene med meg, og jeg håper på den måten at hun får gode treningsvaner og treningsvett. I tillegg så får vi oss litt tid alene, og en god prat i bilen frem og tilbake til trening.

Noe av det jeg savnet ved det forrige treningssenteret jeg var medlem i, var at jeg kunne være borte fra trening i lang tid uten at jeg hørte noe fra dem. En aldri så liten telefon, sms eller e-post kan gjøre mye for en som sliter med å komme seg over dørstokken.  Etter én uke med fravær fra Sprek og blid fikk jeg i går en påminner om at de savner meg på trening. Jada, jeg vet at meldingen sannsynligvis går ut automatisk, men jeg tror likevel at den har en effekt dersom folk lar det gå litt for lang tid mellom øktene.

Så langt er jeg i alle fall meget fornøyd med mitt nye treningssenter, og ser frem til neste treningsøkt enten det er alene, eller sammen med datter eller venninne.4 kommentarer

frugjerdrum

27.02.2010 kl.19:54

Du er kjempeflink å blogge, skriver litt om alt mulig ...

Det er gøy å lese....

Jeg har mye å lære men er akkurat kommet igang...

♥ Sunniva

27.02.2010 kl.23:26

Jeg vet, men jeg tenker på at voe og alle de får frekke kommentarer men det er for at folk er sjalu... Så jeg skjønner kke hvorfor folk skal se ned på sånne som kke er konkurrenter for en. Selv om blogging egentlig kke er en konkurranse ((( :

Roxira

28.02.2010 kl.02:06

Jeg synes det ikke er for tidlig. Selv trente jeg på trenings senter som 11åring.

Roxira

28.02.2010 kl.13:08

Hei igjen, og takk for kommentar på bloggen min! =) Jeg har valgt å være åpen om angsten min nå etter å skjult den i mange år. Nå føler jeg tiden er inne for å bearbeide den for fult og overvinne den =)

Skriv en ny kommentar

hits Pin It