Det kommer neppe som en bombe

Pin It
men jeg er veldig glad i gjenbruk!
I dag har det resultert i at jeg har vært på to loppemarked, og kjøpt dress til sønnen via Finn.no.
Det første loppemarkedet fant jeg da jeg var på vei til byen for å hente jentenes bunadssølv, og det besøket resulterte i dette:

Litt ullgensere, stoff, skjorter, veske og garn.


Loppemarked nummer to var et planlagt besøk, og resulterte i dette + et par skisko til minstesnuppa:Sønnen min fant seg en platespiller på loppemarkedet. Vel hjemme skiftet vi ut kontakten på spilleren, fant frem mine kjære LP-er, koblet til min gamle forsterker som jeg i sin tid kjøpte etter konfirmasjonen min og tok høytalerne fra et annet annlegg. Sønnen min er nå lært opp i hvordan han skal behandle platene, og spiller nå Toto og Jean Michel Jarre mens jeg mimrer tilbake til 80-årene.  Noen flere enn meg som liker Toto?Dagens kupp, og nok en ting mindre å tenke på i forhold til husets forestående konfirmasjon, er dressen vi kjøpte hos noen hyggelige folk en liten kjøretur herfra. Giovanni-dressen satt som støpt, og vi slapp unna med 400 kroner. Jeg som hadde sett for meg timevis med prøving av dress, skjorte og sko, har nå litt færre timer med prøving. Å kjøpe sko til sønnen kan være heftig nok. Tror jeg må få mannen min til å ta det oppdraget.
 

3 kommentarer

Englemoren

18.04.2010 kl.11:19

Noe så lurt å kjøpe selskapsdressen brukt! Den blir vel brukt bare en gang og har vel ikke vært brukt så mange gangene tidligere heller. Gutter i voksealderen blir fort for store/lange for slike ting. Kanskje noen andre også får glede av den etter denne bruken.

Sissel Higraff

09.06.2010 kl.23:28

Åh jeg elsker Toto! Det var min følgesvenn på Walkman-en min i flere år.

tubakk

01.08.2010 kl.11:39

Hei.

Fant din blogg fordi den sto på listen ved siden av min på 40+. Bruker å slå opp på de to som ligger på hver side av min. Fant mye fint her, spesielt alt om gjenbruk likte jeg veldig godt. Får masse inspirasjon her. Liker Fretex i Bergen, og er alltid der når jeg er innom byen. Har samlet gamle dongeribukser i årevis, og det har blitt noen store lappetepper de siste par årene. Du finner bilder av dem på bloggen min. Velkommen innom. Ha ellers en riktig god ferie, og kos dere i Italia!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It