En strålende dag!

Pin It
Størstefrøknas konfirmasjon Kristi Himmelfartsdag ble en strålende opplevelse fra morgen til kveld. Alt var supert: konfirmasjonsgudstjenesten, alle de festekledde gjestene, rikholdig koldtbord, flotte taler, nydelige kaker og ikke minst konfirmanten selv som var både takknemlig og overrasket over alle som husket på henne. Værgudene viste seg fra sin beste side med både sol og varme. Dagen ble svært minnerik, og jeg var ganske stolt der jeg så begge jentene mine i bunader jeg har sydd selv.Pyntet bord med kombinerte servietter og bordkort. Mannen kaller dem hybridservietter.

Nydelige borddekorasjoner laget av min svigerinne som du finner på Litland gartneri på Osterøy.


Deilig koldtbord laget av kjøkkensjef Inge på Åsane folkehøgskole.


Kransekaka lagde mamma hjemme i England. Den ble pynta da den kom velberget frem, og er,  jeg mener var, skikkelig seig og god! Marsipankaka er kjøpt og er fyllt med deilig sjokoladekrem og bringebærfromasj. Nydelig!
Flere kaker ble bakt av venner og kolleger - veldig greit å kunne hjelpe hverandre til slike festtdager.Tusen takk til alle gjester, Bernt prest, gode hjelpere på Åsane folkehøgskole og familie og venner som gjorde dette til en flott dag!

3 kommentarer

Tove

16.05.2010 kl.19:41

Nydelig! så heldig dere var med været!

Hege

16.05.2010 kl.22:09

Gratulerer så mye med vel overstått, Merete! Jentene er nydelige i bunadene, ikke rart at du er stolt. Ha en fin 17.mai!

Elin Hansen

17.05.2010 kl.00:53

Ser ut som en riktig så flott dag dette:-)

SV: jepp 60 stk til middag er vel en riktig så stor familie:-)

Skriv en ny kommentar

hits Pin It