Streik

Pin It
Ungene mine går på skoler som nå er tatt ut i streik. Eldstedatteren har sittet og terpet til mattetentamen den siste uka, og slipper nå denne i morgen. Det hadde vært stor jubel i klassen da det ble kunngjort at streiken var et faktum. Tirsdag er det planlagt engelsktentamen, og vi er selvfølgelig spente på om den blir noe av.
Ungene våre er heldigvis så store at de klarer seg selv hjemme. De kommer til å måtte jobbe med fag, og de vil også få oppgaver i huset. Joda, de skal få slappe av litt også. Nå er jeg sjeleglad for at yngstebarnet går i en ikke-kommunal barnehage. Om barnehagen til datteren vår hadde gått i streik så måtte hun enten ha vært med meg på jobb, eller så måtte mannen min eller jeg måttet tatt oss fri. Å ha med små barn på jobb er lite moro, så vi måtte nok hovedsakelig ha tatt av feriedagene våre.
Jeg oppfordrer dere som har familie som kan hjelpe dere både nå under streiken og ellers i hverdagen til å vise dem at dere setter pris på dem. De er slett ingen selvfølge.

3 kommentarer

Elin Hansen

27.05.2010 kl.19:30

Min sønn er også i streik gjett om det var jubel her i huset:-)

Men skjønner de med små barn,mange som får problemer nå ja.

Ikke alle som bare kan ta seg fri fra jobb akkurat.

Ha en flott kveld:-)

Silje

27.05.2010 kl.19:55

Ja dette blir ett puslespill uten like....

Skal levere en på Osterøy til bestefar i morgen tidlig og en i Åsane til tante og onkel.

Så får vi se hvordan det går neste uke.

Måtte streiken bli kort kort kort....

Tove

27.05.2010 kl.21:51

Ja, kjipt med sreik får håpe den ikke varer lenge. de pleier jo ikke det. husker hvilket pes det var å ha med unger på jobb ja.

Skriv en ny kommentar

hits Pin It