Jammen så selg meg en pc da mann!

Pin It
Her om dagen fikk vi tilbudsavis fra Elprice. Jeg har lenge tenkt å kjøpe meg en mini-pc, og de reklamerte med en Acer til 2499,-. Beklageligvis var de utsolgt da jeg dro innom en av mine to nærmeste Elprice-butikker, og selgeren kunne fortelle at de var utsolgt i hele Bergensområdet, og at han syntes det var pinlig siden de reklamerte for denne pc'en.  Beklageligvis så visste de heller ikke når de fikk den inn igjen. At det var synd var jeg jo enig i, men siden jeg fortsatt trenger en mini-pc så spurte jeg om de hadde noe lignende til en grei pris. Nei, beklager, det har vi ikke, svarte selgeren på Elprice i Knarvik! Hva slags svar er det for en selger da? Når du har en dame i førtiårene foran deg som trenger en pc så må du i det minste prøve å selge henne en maskin selv om den koster tusen kroner mer enn maskinen hun spør etter!
Hadde du vært den rette selgeren så hadde du kanskje lyktes i å selge meg et fryseskap i stedet for en pc. Vi trenger nemlig det også!

2 kommentarer

beate

01.07.2010 kl.14:22

Sv: Ja, jeg har funnet ut at siden jeg må til og fra jobb liekvel, er det lurt å ta trimmen i samme slengen :-) Og så blir jkeg mye mer opplagt enn å sitte i en overfylt buss....

ja, han burde absolutt ha prøvd å selge deg en pc ja..... men..synd for elprice.... :-)

ha en fin torsdag du også!

01.07.2010 kl.16:51

Ser ut til at unge, spretne selgere ikke har forstått at damer i førtiåra kan være svært innbringende kunder... Jeg er selv på jakt etter en mini-PC, og utålmodig som jeg er, skulle jeg helst hatt den i går når jeg først somler meg til butikken. Om jeg må betale mer enn jeg hadde tenkt, er jeg allikevel fornøyd om jeg går ut av butikken med en vare som er noenlunde lik - så lenge jeg føler at jeg har fått god service. I motsatt fall kan jeg godt klappe igjen lommeboka og gå til konkurrenten...

Er ikke så mye å bli imponert over når det gjelder strykinga mi, for det er den typen jobb som jeg utsettert i det lengste. Nå MÅTTE jeg bare :o)

Håper du har en riktig fin dag - jeg skal sove litt før nattvakta, og satse på å drømme om Riga (etter å ha lest ditt forrige innlegg...)

-klem-

Skriv en ny kommentar

hits Pin It