Jeg vil ha, jeg vil ha.....

Pin It
Ungene mine er som andres unger, og har stadig noe ønsker seg og gjerne vil ha. Samtidig så er de greie, og maser sjelden når de har fått et nei. De to eldste er heldigvis ikke av typen som absolutt skal ha spesielle merker på klærne sin, så den diskusjonen slipper vi. Selv synes jeg det er ganske kjedelig å handle klær, og er takknemlig for at eldstejenta klarer den biten meget godt selv. Har prøvd å få sønnen på tolv til å gå med storesøstra for å handle klær også, men det vil han ikke da han mener at de bare kommer til å se etter klær til henne. Så enn så lenge så er vi fortsatt med når han trenger noe nytt.
Minstejenta er så heldig at hun arver masse klær, og jeg prøver å lage bukser til bruk i barnehagen av bukser som de to eldste ikke kan bruke lenger. Hun er storførnøyd med det, og synes det er veldig stas de gangene hun får noe nytt enten fra butikken eller noe jeg har laget. Det vil si, det er stas når jeg lager noe som hun har bedt meg om å lage, eller noe hun har vært med på under produksjonsprosessen.
Et av hennes ønsker var en kosedress slik hun hadde sett på så mange store jenter, og deriblant også storesøstra. Det kunne vi vel alltids lage, og jeg prøvde meg med at jeg hadde et fint blått stoff liggende som vi kunne lage dress av, men der gikk jammen grensen. Kosedressen skulle være rosa. Knallrosa.
Det var bare å ta turen til Stoff og Stil for å kjøpe stoff, og finne frem et mønster jeg hadde sett i et nummer av Sybladet. Tok størrelse 8 til femåringen, for å få til den litt sidrumpa utgaven, og kuttet etter prøving litt på lengden av bena. Mønster til hette lagde jeg selv, og ser at den med fordel kunne ha vært litt større.


Snuppa er superfornøyd, og er god og varm når hun har på seg kosedressen sin, og har faktisk i det siste sagt at hun har lyst på en blå også. For seint unge dame, for nå har jeg tenkt å lage meg en kjole av det blå stoffet.

3 kommentarer

Silje

11.09.2010 kl.23:28

Kjempe stilig Merete:) Jeg er såååå imponert!

frugjerdrum

12.09.2010 kl.10:21

Stilig....du er flink !

Englemoren

19.09.2010 kl.18:20

Ojsann! Der var det et innlegg som hadde gått meg hus forbi. Den er da bare flott! Tenker snuppa koser seg i den!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It