Små søte tær

Pin It

Sønnen min har ikke lenger se små søte marsipantærne som han ble født med for vel 12 år siden. Ikke det at jeg har forventet at en tolvåring skal ha små søte tær, men jeg hadde jammen ikke forventet at han skulle trenge sko i størrelse 45 heller.
Gutten skal snart på leirskole, og trenger nå både nye skisko og nye vintersko. I dag har vi vært på alle sports- og skobutikker i bydelen, men ikke én passende vintersko er å oppdrive. Dersom lengden er ok så er skoen for smal, eller så har de ikke så store størrelser igjen i det hele tatt så sent på vinteren.
Vi fant noen skisko som kanskje kunne brukes en stund, men de skulle de ha 1899,- for! Hadde jeg visst at sønnens føtter var utvokst, og hadde vi hatt hytte på fjellet så hadde det vært en ting, men å bruke så mye penger på skisko til et par føtter som kanskje skal bli enda større det har jeg vanskelig for å forsvare.

Nå ser det ut til at jeg har fått tak i et par skisko på Finn. Vi har prøvd tilsvarende sko på butikken, og selv om sønnen fant dem litt smale så håper jeg at skoene er inngått og dermed passer bedre. Om ikke så får skomakeren forsøke å blokke dem litt. Måtte bare skoene komme i tide til avreise til leirskolen.

 

 

Én kommentar

venkesstrikk

21.01.2011 kl.10:32

Hehe, det der har vi også vært gjennom. De vokser og får store føtter, men likevel passer de ikke inn i det som voksne bruker, formen er som regel litt feil, men like dyrt er det minst

Skriv en ny kommentar

hits Pin It