Brillefint

Pin It

Eldstejenta skal ha briller til lesing og pc-bruk. I dag fikk vi endelig tatt turen til senteret for å se etter en egnet brille.
I den første butikken ble vi vist de forskjellige prisklassene, og fikk litt hjelp til å se på noen forskjellige før vi kikket litt selv. Ingen av brillene falt i smak. I neste butikk var det også salg, og en selger ga oss råd om at brillene ikke måtte være for brede, men at øynene måtte komme midt i glasset. En brille som stadig skulle av og på måtte også ha innfatning rundt hele glasset. Heller ikke her fant vi noe.
I den tredje butikken traff vi på en motebevist ung mann som snart dro oss over til avdelingen for briller for den yngre garde, og som raskt fant ut hva jenta var ute etter. Plastbriller med markert innfatning. Hun fant noen som hun kanskje ville ha, men selgeren anbefalte henne å ta turen inn til firmaets butikk i sentrum der de har et bredere utvalg av briller til unge. Så nå er vi bittelitt lenger og vet litt mer enn da vi startet i ettermiddag, men tenåringen er fortsatt uten briller.

Jeg lurer på når jeg må til pers med briller jeg. Før sa "alle" at når man ble førti, da ble plutselig synet mye dårligere. Nå har jeg passert 43, og synes fortsatt at synet mitt fungerer bra både til håndsøm, lesing, bilkjøring og tv-titting. Kanskje jeg skulle tatt en synstest bare sånn for sikkerhets skyld.

 

Én kommentar

Villblomsten

05.02.2011 kl.23:35

Ja , det er ikke lett å velge briller ...

Skriv en ny kommentar

hits Pin It