Moro for liten og stor

Pin It

Der er ingen hemmelighet at jeg er glad i å lage ting. Ekstra koselig blir det jo når jeg får med meg ungene på å lage ting, og den som så langt er mest mottagelig for det, er minstemann på vel seks år.
Her om dagen bestemte vi oss for å farge garn, og vi fant fram lageret mitt amerikanske saftpulveret Kool- Aid og blandet pose etter pose på tommer halvliters brusflasker. Saftpulveret er kjøpt inn med tanke på å farge garn, og så fargesterkt det er tørr jeg ikke tenke tanken på å helle det i meg som tørstedrikke.

Været var såpass fint at vi kunne jobbe ute, så det var bare å brette ut en gammel voksduk, sette den enkle kokeplata på en krakk og finne fram den gamle aluminiumsgryta etter besteforeldrene mine. Det ideelle hadde vært om vi hadde hatt noen sprøyter til å fordele safta i garnet, men i mangel av dette helte vi den på garnet direkte fra flaskene.



Vi storkoste oss, og farget to 100 grams hesper hver.



Hva vi skal strikke av garnet vet vi ikke ennå, men siden de tre borterste hespene er sokkegarn, så kan det vel være en mulighet at det blir noen nye sokker på oss etterhvert.

 

4 kommentarer

Elin Hansen

15.08.2011 kl.00:12

SV: Tusen takk:-) Ja masse fint..Str er fra s-xl og de er gode i str.....

lise

15.08.2011 kl.01:09

Moro! Sofie farget garn hos Heidi Kim for mange år siden, og jeg strikket et skjerf til henne. Det var også moro.

Englemoren

15.08.2011 kl.20:58

Ser ut som dere hadde det moro i tillegg til at garnet ble fint!

Vy

20.08.2011 kl.09:41

*Så mye flott garn!!!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It