Kickback - betaling for å handle!

Pin It

Bestiller du varer og tjenester på nett? Bruker du i så fall Kickback?

Jeg kom over Kickback for noen år siden, og fordelen er at du hos enkelte leverandører av varer og tjenester får "betalt" for å handle. Betalingen får du i form av poeng som du samler opp på din konto hos Kicback, og som du siden kan ta ut i form av gavekort hos en rekke butikker.
Ved siste poenguttak bestilte jeg gavekort på Peppes, og nå lurer jeg på om jeg skal bestille gavekort på Peppes på nytt eller om det blir HM, Billettservice, TGI Fridays, Dressmann, CDON.com, Bianco eller en av de andre leverandørene av gavekort.

Poengene har jeg spart ved å bestille overnatting på Hotels.com, bladabonnement hos Bladkongen, blekk hos 112ink, kosmetikk hos Skinlight, Feelunique og Lookfantastic, blomster hos Euroflorist, deals hos Groupon og Officepakken hos Microsoft Office. Officepakken fikk jeg forresten rabatt på i tillegg, da de hadde en tidsavgrenset rabattkode liggende hos Kickback. En enkel måte å spare penger på hos en rekke butikker dersom du likevel skal handle hos dem! Kjøper du store ting som en PC, en Mac eller en reise, så merker du fort at poengkontoen vokser.

Noen av leverandørene gir en fast Kickback per transaksjon, mens andre gir et visst prosentbeløp av det du handler for. Én Kickback = 1 krone, så systemet er lett forståelig.

Dersom du registrerer deg hos Kickback så kan du laste ned et lite verktøy til nettleseren din.  Verktøyet gir deg beskjed om du havner på en side hvor du kan få Kickback, så du trenger ikke å gå glipp av noen poeng.

Bruk gjerne invitasjonen under for å registrere deg hos Kickback.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Pin It