Garasjesalg

Pin It

Jeg har tenkt tanken lenge: Hva med å ha et garasjesalg? Litt unorsk kanskje, men det er forsøket verd for å bli kvitt ting som er fullt brukbare for andre selv om det ikke lenger er i bruk her i huset.
Jeg har en stund notert meg ting jeg ønsker å ha med på et slikt salg, og har laget meg noen plasser rundt i huset og i garasjen hvor jeg har lagt ting som vi kan kvitte oss med.

 
I tillegg til ski, skøyter, sykler, pent brukte barnesko, fotballsko, bøker, blader, ungdomsdress, ungdomskjoler, retrokjoler for voksne, barnekjoler, leker, kosedyr, lamper, katteutstyr mm så kommer jeg til å selge egenproduserte ting som smykker, fleecekjoler til voksen og barn, andre barnekjoler, smekker, hårspenner og etasjefat.
Litt å bite i blir det også i garasjen, og jeg  skal prøve å lage kaffe selv i mannens fravær.

I dag har jeg ryddet i garasjen, og så vidt begynt å sette frem noe av det som jeg ønsker å selge. Mere skal finnes frem før jeg går i gang med å prise tingene, finne frem poser, vekslepenger mm.

Jeg er spent, og håper at noen tar turen innom garasjen vår og finner noe de trenger eller har lyst på. Her ser du arrangementet på Facebook.

Velkommen!

Kommer du?

 

Én kommentar

helgemamma

18.03.2012 kl.23:18

Veldig kjekt med garasjesalg :-) Bruk og kast mentalitet har jeg ikke noe til overs for. Håper det kommer mange da!!

Skriv en ny kommentar

hits Pin It