Tyver bader ikke!

Pin It

Åtteåringen vår og jeg hadde det travelt sist helg, med blant annet bading på Vannkanten, og tur på Kino. Tidligere så har vi kun vært på såkalt BT-bading, det vil si at alle som hadde fullt abonnement på Bergens Tidende kunne få to gratisbilletter på bading mellom klokka 0800 og 1000 lørdager. Beklageligvis er dette tilbudet borte, og for et stk barn og en voksen måtte vi ut med hele 260,- kroner. Dere kan jo bare gjette hva jeg svarte da åtteåringen spurt om vi ikke kunne bade hver helg.
På vei inn til garderobene er det en lang korridor for oppbevaring av sko. Jeg er alltid litt redd for å sette fra meg skoa mine blant hundrevis av andre par, og spurte frøkna mi om vi ikke skulle ta med skoene inn i garderobeskapet så ingen skulle fristes til å ta dem. Åtteåringens svar var temmelig kontant: Mamma, tror du virkelig tyver går og bader?
Tilbake i skogangen etter et par timer hvor vi hadde kost oss i både varme og kalde basseng, i sklier, svømming både inne og ute, og blitt spruta på med vannpstoler av frekke gutter, kunne sette oss ned og ta på våre egne sko. Selvfølgelig. Hva sa jeg mamma, tyver bader ikke!


Bilde lånt av Vannkanten


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Pin It