Smykker

Jeg har lagd smykker i et par-tre år nå, og føler meg som et lite barn når jeg kommer inn i butikker hvor det selges perler. De er noen ordentlige godtebutikker! Joda, jeg går i vanlige godtebutikker også.
Her er noe av det jeg har laget i den senere tid.

Januarsokker

Januarsokkene mine er ferdige. En blanding av størrelse 1 og 2 år.
Er uerfaren i sokkestrikkerfaget, så her er det utviklingspotensiale.
10765-2

Putetrekk kan brukes til mye

For vel ti år siden arvet jeg en del putevar etter min mormor. Flere av disse hadde nydelige broderier. Jeg vasket dem, og har vel brukt et par av dem i mellomtiden. Jeg synes det er for trist å la slikt pent håndarbeid ligge bortgjemt så ingen får se det. Jeg tok derfor saksen fatt, klippet ut broderiene,  strøk og stivet dem, fant en ramme fra Ikea og brukte dobbeltsidig tape for å feste stoffstykkene på passepartouet.
Synes det ble nydelig, og prøver nå å finne et fint sted for å henge opp vårt nye bilde.


Putetrekk kan brukes til mye

Teddybjørner

For noen år tilbake gikk jeg på kurs hos en kollega for å lære å lage teddybjørner. Den største på bildet var den første jeg lagde. Det har blitt noen flere etterhvert. En nevø konfirmerte seg for to år siden, og en del av gaven fra oss var en av mine teddyer. Jeg har 7 nevøer og nieser til + mine egne tre barn, så det blir nok flere teddybjørner med tiden!

Teddybjørner

Regiasokker

Fikk et nøste Regia av en hemmelig venn på Hobbyboden i høst. Det har blitt til disse sokkene, som forøvrig er mitt første sokkepar noensinne. Har kun strikket én enkelt sokk tidligere!
Gullet som snart fyller ett år er veldig begeistret for sine nye sokker!

Regiasokker
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits