Strikket veske

Denne veska har ligget uferdig en god stund da jeg ikke helt fant ut hva jeg skulle gjøre med stoffdelen som jeg hadde sydd på. Det ligger nemlig tovet materiale mellom den utvendige stoffdelen og det innvendige foret i samme stoff. Det ble stødig etter noen sømmer som jeg skjulte med et fløyelsbånd fra Stoff og Stil.
Perlene i håndtaket er fra et tidligere røverkjøp av smykker.
rosa veske

Julestrømpe

Om jeg nå er tidlig eller sent ute med å sy julestrømpe til minstegullet kan jo diskuteres, men denne ble i allefall til i romjulen etter at jeg lille julaften fant ut at det kun var de to største ungene som hadde hjemmelagde julestrømper.
Lillesnupp måtte jo også ha så her er en miks av lin, stripete stoff og bommullslerret fra Ikea, blonder fra Stoff og Stil, rød silke som har ligget i lageret mitt i over 20 år, og en liten heklet sak som jeg fant på Fretex rett før jul.
Strømpa ble noe lang, men det er gjerne slik som skjer når ting blir til etterhvert. Gullet ble i alle fall fornøyd med egen strømpe.
ingeborgs julestrmpe

Årets første snø

Sist det snødde i Bergen var i november. Noe jeg gikk glipp av da jeg var i England. Julesnøen i Bergen er litt sen, og kommer nå, natt til 3. januar. Det er vanskelig å legge seg når det er så vakkert ute, men nå må jeg bare slik at jeg får ungene opp i morgen så de kan gå rett ut og leke i dette sjeldne Bergensværet.

2009s frste sn
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits