Vi har ftt tvillinger

Moro å steke egg når en får dobbel plomme. Så langt er tre av eggene i pakken tvillinger. Blir det sekslinger?

Tvillingegg

Hemmelig venn februar

Nå har jeg fått pakke fra min hemmelig venn på Hobbyboden. Sportsgarnet tror jeg skal gjøres om til en isskrapevott med tid og stunder. Sharpsen venter på en vond vinterhals. Måtte den vente lenge!!!

Hemmelig venn februar

Marsipankake

Jeg er så stolt av gutten min på 7 år. Jeg lurte lenge på hvordan jeg skulle pynte dagens bursdagskake, og hadde tenkt å spørre sønnen min om hjelp da han selv kom og spurt om han kunne lage roser til den!
Vi fant frem noen beskrivende bilder i en av mine kokebøker, og der satte han jammen i gang med storproduksjon av marsipanroser. De ble bare nydelige! Ikke visste jeg at vi hadde en konditor i huset! Nå skal han lære oss andre teknikken! Jeg måtte trå til med bladene, men han pyntet kaken og fant selv ut hvordan han skulle fordele blader og alle de 12 rosene!  Alle som ville ha rose fikk i dagens fødselsdagsfeiring!
Marsipankake

Kjole av garn fra Lve

Endelig ferdig! I går kveld hadde jeg siste finpussen på bonusen sin kjole. Kjøpte garn og mønster fra Danmark før sommeren i fjor, og har brukt laaaang tid på alle blomstene. Mannen min foreslo tidlig at dersom jeg tok 10 blomster hver dag, så ville jeg bli ferdig på en ti dager. Lett for ham å si det som skryter av eggevarmerne som han heklet på barneskolen! Jeg har ennå ikke sett dem!
Uansett, det var vel en kveld jeg heklet 10 blomster, ellers så har det gått i rykk og napp.
Målet mitt var bonusen sin ettårsdag i dag, og størrelse 18mnd passet henne perfekt.
Mercerisert bomull fra Løve var deilig å strikke av. Strikker gjerne av det igjen, men tviler på at jeg kommer til å hekle flere blomster av det til tross for at det egentlig skal være 2 rader med blomster på kjolekanten!

Kjole av garn fra Løve

Tilda toalettmappe

Har laget min andre Tilda toalettmappe. Den første fikk minstejenta vår, og denne skal vi gi til ei lita jente på 4 måneder. Må få tak i litt små toalettartikler og fylle den opp med.

Tilda toalettmappe

Opalsokker

Mitt første sokkepar i stor størrelse. Strikket i Opal Drømmefanger Nordlys. Deilige sokker som passer meg perfekt. Jada, jeg har store føtter. Står støtt!

Opalsokker
Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et hndarbeid i nrheten, er glad i lese og prver f tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits