Rosa magnetsmykke

Lenge siden jeg har laget smykker, men etter å ha ryddet litt i perlene mine, fikk jeg gjort ferdig et magnetsmykke i rosa toner. Jeg har tidligere laget og solgt mange av disse, både i jordfarger, blått, lilla, rosa, grønt og blandede farger.
Det var gøy å perle litt igjen, så jeg håper at det ikke blir så lenge til neste gang.

Rosa magnetsmykke

Tovet veske

I desember ga jeg en venninne som fylte år gavekort på enten sokker, tovet veske eller noe annet jeg kunne lage til henne. Hun ville gjerne ha en rosa veske til sin brune kåpe, og endelig er den ferdig.
Vesken er strikket av fritidsgarn, og foret med stogg fra Stoff og Stil. Blomsten er noe dinglete selv etter å ha blitt stivet opp med vliselin. Må bare få motet meg opp til å finne frem en heklenål slik at jeg får heklet en alternativ blomst.

Rosa veske

detalj veske        blomst

Sokker

I det siste har det blitt en del strikking av sokker. I går fikk jeg en ny ladning av garnet Super Soxx kjøpt hos Woll-tempel på e-bay.
Super Soxx

Her ser dere noen sokker som jeg har strikket av dette garnet:
Sokker Kjersti

Sokker Astrid

Nytt Opalgarn

For et par uker siden begynte jeg på et par sokker til en liten venn. Håpte at jeg hadde nok garn av typen til høyre i bildet, men så snart at det var å håpe for mye. Etter en liten etterlysning blant mine venner på Hobbyboden ble jeg tipset om at Bendixgarn i Danmark selger Opal. Bendixsgarn hadde noe uten magebelte som hun trodde var "mitt" garn, og i min glede over å funnet garnet måtte jeg jo bare ha et nøste til med 6-tråds garn. Super service og rask leveranse!
Opal

Glassmykker

For en stund siden arrangerte vi kurs i å lage glassmykker på Åsane folkehøgskole.
Som ansvarlig for kursdriften på skolen synes jeg det er greit å delta på kursene selv
slik at jeg vet hva jeg snakker om dersom det er noen spørsmål fra kundene våre.

Her er noe av det jeg lagde i løpet av kurset. Øvelse gjør mester, og jeg prøver gjerne igjen.
Glassmykker
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits