Garasjesalg

Jeg har tenkt tanken lenge: Hva med å ha et garasjesalg? Litt unorsk kanskje, men det er forsøket verd for å bli kvitt ting som er fullt brukbare for andre selv om det ikke lenger er i bruk her i huset.
Jeg har en stund notert meg ting jeg ønsker å ha med på et slikt salg, og har laget meg noen plasser rundt i huset og i garasjen hvor jeg har lagt ting som vi kan kvitte oss med.

 
I tillegg til ski, skøyter, sykler, pent brukte barnesko, fotballsko, bøker, blader, ungdomsdress, ungdomskjoler, retrokjoler for voksne, barnekjoler, leker, kosedyr, lamper, katteutstyr mm så kommer jeg til å selge egenproduserte ting som smykker, fleecekjoler til voksen og barn, andre barnekjoler, smekker, hårspenner og etasjefat.
Litt å bite i blir det også i garasjen, og jeg  skal prøve å lage kaffe selv i mannens fravær.

I dag har jeg ryddet i garasjen, og så vidt begynt å sette frem noe av det som jeg ønsker å selge. Mere skal finnes frem før jeg går i gang med å prise tingene, finne frem poser, vekslepenger mm.

Jeg er spent, og håper at noen tar turen innom garasjen vår og finner noe de trenger eller har lyst på. Her ser du arrangementet på Facebook.

Velkommen!

Kommer du?

 

Nye stettfat - nå også for salg

Nye, og nygamle, stettfat er produsert i heimen, og nå kommer jeg nok til å legge dem ut for salg. De andre jeg har lagd har jeg gitt bort, eller beholdt selv, og jammen så er det noen av disse som jentene mine ønsker at vi skal beholde også.
Nå spiser vi ikke så mye kaker her i huset, så strengt tatt så behøver vi ikke så mange stettfat.

Blanding av gammelt og nytt. De to nederste er av ukjent fabriakat, det øverste fra Porsgrund , kr 295,-


Laget av porselen fra Bavaria. Kroner 240,-.Dette vil minstejenta mi beholde.
Begge fatene er fra Porsgrund porselen. Solgt.
Begge fatene er ubrukt, og designet av Vera Wang for Wedgewood.
Usikker på pom jeg vil selge dette.

Endelig

Endelig fikk jeg  satt i live en idé som jeg har hatt i endel år. Det er nemlig noen år siden jeg kjøpte en del tynne ullgensere på loppemarked og Fretex med tanke på å tove dem for så å sy dem om til barneklær. Noen fikk jeg tova, mens andre stakk mannen min av med, og bruker den dag i dag.
I går kveld dukket jeg ned i søppelsekken med gensrene i, og fant en brun smal i lammeull fra BikBok.Uglestoffet som jeg kjøpte i høst passet perfekt til, og ble med ned på kjøkkenbordet hvor jeg satte i gang med å leke meg med saks og stoff.


Noen korrigeringer har jeg måttet gjøre underveis. Jeg plundret med å få til halsen slik jeg ville, så da fant jeg like godt frem ermene på en orange ullgenser, og lagde hette av dem. Jeg spekulerer også på om jeg skal dekke til sårkanten der hvor hetten er sydd på på ett eller annet vis. Hvordan vet jeg ikke ennå.

 

Snuppa er superfornøyd med sin nye vårjakke selv om den er noe trang i ermene.

 

Se min kjole, den er blå som havet..

Min nye kjole er i et kongeblått fløyelsaktig stoff kjøpt på en gjenbruksbutikk. Det samme gjelder de hekla brikkene jeg har brukt til pynt.Ermene er foreløpig avsluttet med en rullekant, men jeg vurderer å sy på et bånd som avslutning i stedet.
Mannen min mener at jeg skal bruke det som er rødt, hvitt og blått, mens eldstedattera mener jeg må bruke båndet med live - laugh - love.
Hva synes du? Skal jeg pynte med bånd, og i såfall hvilket, eller skal jeg la kjolen være slik den er?
Stikkord:

Velkommen Marius!

Eldstejenta mi ønsket seg Mariusgenser, og det ønsket måtte jeg jo la gå i oppfyllelse. Garn ble kjøpt inn i begynnelsen av desember, genseren påbegynt i romjula, og ferdig i slutten av februar. Genseren er i alpakka fra Sandnesgarn, er god og myk og utrolig kjedelig å strikke frem til man kommer til mønsteret.
Jeg strikket vanlig vrangbord fremfor perlestrikk, forlenget bolen en del i forhold til mønsteret, og unnlot å ta inn og legge ut i siden. Ermene strikket jeg samtidig ved hjelp av magic loop, så begge ble klare samtidig for å strikkes sammen med bolen.
Mottageren er godt fornøyd!

Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
Merete

Merete

45, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits