Gave ved barnehageslutt

Vår yngste datter skifter i disse dager barnehage, og jeg ville gi en hyggelig oppmerksomhet til styreren i barnehagen hvor snuppa nå har hatt to supre år. Håper gaven med en firkantveske, varmepute og øyemaske faller i smak.
gave til janicke

Vi har vært kjempefornøyde med barnehagen, men velger nå av praktiske hensyn å bytte. Det var vemodig både og levere og hente henne i det hun kaller "barnehagen min" i dag. Mandag starter innkjøringen i ny barnehage, og vi er spente på hvordan hun finner seg til rette der. Vi kjenner den allerede da sønnen vår hadde noen år der før skolestart, men for lille venn blir alt nytt.

Pippikjole

Jeg ble oppmerksom på gardinstoffet med Pippi hos dyktige Shamu. Kjøpte meg en meter på Åhlens, brukte mønster fra boka "Sy til barn" og sydde i vei. Lillesnuppa er kjempefornøyd med Pippikjolen sin, og har brukt den både i teateret og i barnehagen. Et lite tørkle måtte også til. Deilig nå i den skarpe vårluften.

img5160    img5157

Alt kan brukes

Dette verket lurer jeg på om jeg skal sende til Høstutstillingen.
Husker mamma en gang på 80-tallet lagde en liten installasjon av gamle lyspærer, og her er min versjon.

gjenbruk lysprer

Ny veske

Jeg har sydd meg ny veske. Mønsteret er Amy Butlers High street messenger bag - et detaljert og greit mønster.
Har brukt en gardin som jeg kjøpte for 30,- kroner på Kid, rester av fôr etter noen kjøkkengardiner og mellomlegg etter noen gardiner ungene hadde der vi bodde tidligere. En skikkelig gardinveske med andre ord. Fargene er helt meg, og jeg har brukt vesken noen dager allerede. Ville kanskje festet lukkestoppen på innsiden av fronten dersom jeg skulle lage en veske til. Glidelåser er det både her og der. Lurer på om jeg kommer til å bruke alle lommene.
veske m front  veske pen  veske bak
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits