Skal jeg bare gi meg?

Siden i fjor sommer har boka Pinnsvinets eleganse ligget på nattbordet mitt. Mang en gang har jeg forsøkt å komme inn i den, men jeg har stadig ikke klart å la meg engasjere av bokas to fortellerpersoner Reneé og Paloma.
I kveld skal vi ta for oss boka i lesesirkelen jeg går i, og jeg har altfor mange sider igjen til å komme gjennom den i dag. I går kom jeg på idéen om å låne boka som lydbok, og fant den heldigvis på mitt lokale bibliotek.
Bibliotekaren kunne fortelle meg at heller ikke hun hadde klart å komme i gang med boka da jeg fortalte hvorfor jeg nå forsøkte meg på lydbokutgaven. Det er en trøst når man ser at boka er den beste som folk noensinne har lest i tillegg til at den har fått den franske bokhandlerprisen og ligget på bestselgerlistene i over ett år.

Nå hører jeg på lydboka til den store gullmedalje, og venter og venter på at den skal engasjere meg og gi meg en god leseropplevelse. Hvor lenge skal jeg egentlig vente?

Sønnen min på 12 sa forøvrig i går at han ser for seg en lesesirkel med slike yogaaktige damer med altfor god tid sittende i en sirkel og si: Ååå, denne boken er bare helt fantastisk.
Jeg kunne berolige han med at han tar temmelig feil, i alle fall hva vår lesesirkel angår.

 

Heldige meg

Jeg har en kollega som stadig lager sushi. For en stund siden kom hun og spurte om jeg også spiser og eventuelt lager det. Jeg svarte som sant er at jeg gjerne spiser det, men at jeg ennå ikke har fått brukt bambusmatta som jeg kjøpte for å lage sushi for mange år siden. Neste gang jeg lager så skal du få litt av meg svarte hun, og i dag ringte hun og sa at jeg kunne komme og hente meg litt sushi.
Heldige meg! Jeg måtte smake litt før middagen, og gleder meg nå til å spise resten i kveld! Tusen takk Jep!

 

Mens vi venter på sommer'n

Mange er vi vel som venter på sommeren, og jeg har kost meg meg sommerlige stoffer ved symaskinen. Tre rosa og søte kjoler i str 5-6 år er resultatet så langt, og den ene har allerede seksåringen min lagt beslag på. I morgen blir det rosastripetetprikkete kjole i barnehagen over langermet t-skjorte og tights. Deilig å kunne bruke plaggene mens vi venter på sommer'n. Kjolen rekker seksåringen til kneet, og vil kunne brukes lenge. Nå både som kjole og tunika, og senere kun som tunika.De to blomstrete kjolene blir lagt for slag på Eplabutikken min Gulltull.

Stikkord:
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits