Tyver bader ikke!

Åtteåringen vår og jeg hadde det travelt sist helg, med blant annet bading på Vannkanten, og tur på Kino. Tidligere så har vi kun vært på såkalt BT-bading, det vil si at alle som hadde fullt abonnement på Bergens Tidende kunne få to gratisbilletter på bading mellom klokka 0800 og 1000 lørdager. Beklageligvis er dette tilbudet borte, og for et stk barn og en voksen måtte vi ut med hele 260,- kroner. Dere kan jo bare gjette hva jeg svarte da åtteåringen spurt om vi ikke kunne bade hver helg.
På vei inn til garderobene er det en lang korridor for oppbevaring av sko. Jeg er alltid litt redd for å sette fra meg skoa mine blant hundrevis av andre par, og spurte frøkna mi om vi ikke skulle ta med skoene inn i garderobeskapet så ingen skulle fristes til å ta dem. Åtteåringens svar var temmelig kontant: Mamma, tror du virkelig tyver går og bader?
Tilbake i skogangen etter et par timer hvor vi hadde kost oss i både varme og kalde basseng, i sklier, svømming både inne og ute, og blitt spruta på med vannpstoler av frekke gutter, kunne sette oss ned og ta på våre egne sko. Selvfølgelig. Hva sa jeg mamma, tyver bader ikke!


Bilde lånt av Vannkanten


Les mer i arkivet » April 2013 » November 2012 » Oktober 2012
Merete

Merete

45, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits