Nye armbånd

Har kost meg litt mer med perlene mine, noe som resulterte i 4 årmbånd. Synes det er spennede med perler i forskjellige farger og fasong. Trenger vel egentlig ikke alle armbåndene selv, så ta gjerne kontakt om du er interessert i å kjøpe noen av dem.

image115 image116

Anika

Har strikket Anika fra Designclub til lillegullet på 2 år. Størrelsen er 2-3 år. Hadde jeg visst hvor lang tid jeg kom til å bruke på dette prosjektet med tynne pinner så hadde jeg strikket den en størrelse større. God lengde på ermen, mens bolen er noe knapp i lengden. Synes at genseren er litt for vid i halsen, og har planer om å ta opp litt for å strikke den litt lurere.
Liker uansett modellen veldig godt, og strikker gjerne flere av Design clubs lekre plagg. Skal nok klare å la meg friste hos Pinnsvin Design.
Gullet er veldig fornøyd med nygenseren som er deilig til bruk i barnehagen.

image114         image112

Maskemarkører

Perlene mine har fått ligge i fred lenge nå, men for noen dager siden kom perleånden over meg. Resultatet er en del maskemarkører til strikketøyet. Bruker markørene til å markere hvor begynnelsen på omganger er, hvor jeg skal felle, hvor jeg skal øke mm. Hver markør blir som et lite smykke, og jeg blir rett og slett i godt humør når jeg ser dem på strikketøyet mitt.
Jeg trenger ikke alle disse markørene selv, så om noen har lyst til å kjøpe noen så er det bare å ta kontakt.
image105
image106
image107
image109
image110

17.mai-stoler

Min bestemor hadde 9 barn, og for å holde orden på barnas klær og sko 17. mai hadde hun én stol til hvert barn hvor hun hang frem det de skulle bruke på 17. mai.
Mine foreldre hadde bare ett barn å holde styr på, men jeg har alltid hatt 17.mai-stol, og har selvfølgelig videreført dette til mine tre barn. På stolen finner de klær, sko og flagg i tillegg til litt godteri og lommepenger.
Jeg fikk også en overraskelse i dag da min eldste datter hadde lagt en eske med en pakke tyggegummi og 9 kroner på en egen stol til meg! Tusen takk gullet! :-)

image104

Birch

Sjalet Birchi Kidsilk Haze fra Rowan har ett vakkert og enkelt mønster. Dette begynte jeg på vel én uke før jeg egentlig skulle bruke det, men da anledningen for bruken ble borte, ble det liggende en stund før det ble blokket.
Jeg strikket det forholdsvis lite da jeg hadde så kort tid på meg, og brukte derfor også versjonen hvor en strikker hver annen pinne med rettstrikk. En annen versjon er med vrangstrikk.
Da sjalet var ferdig blokket fant  min eldste datter ut at det passet perfekt til hennes nye festantrekk.
Jeg er helt enig, og planlegger nå å strikke meg et nytt et i en litt større størrelse.

image103

Teddy ferdig

Der var årets konfirmasjonsteddy ferdig! Hurra!
Synes den ble ganske søt, men er usikker på om det er jente eller gutt.

Det hele kom egentlig i gang som en spøk da familiens eldste tantebarn ble konfirmert for noen år siden. Jeg lagde en teddy til ham, og syntes ikke jeg kunne stoppe med det.
Generasjonen består av 11 søskenbarn, og nå har jeg bare 8 bamser igjen!
Det er egentlig en kosejobb å lage dem, og jeg tenker mye på nevøen eller niesen min som skal få teddyen mens jeg lager deres teddy. Er usikker på om de ser verdien av håndarbeidet når de er konfirmanter, men håper at bamsen er med dem videre som et symbol på at tante Merete er der om det skulle være noe.

 image99              image101

                                                      image102
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits