Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?

Jeg er veldig glad i hemmeligheter og overraskelser. Jeg liker å få overraskelser, og jeg elsker å lage overraskelser. Denne overraskelsen har jeg tenkt på en stund, men det var først for et par dager siden at jeg så at jeg ville få den klar i tide.
I natt reiser nemlig jeg og kollegaene mine på tur til Lisboa, og jeg har sydd en liten toalettmappe med diverse utstyr til hver av oss. Noe av det jeg har puttet oppi har jeg fått, mens annet er kjøpt inn på diverse kjedebutikker som Clas Ohlson, Nille og Biltema og Rema. Jeg har forsøkt å tigge vareprøver per e-post fra diverse kosmetikkfirma og sjokoladeprodusenter, men de fleste har beklaget og sagt nei fordi de får så mange forespørsler og heller satser på å støtte lokale eller internasjonale formål.Om noen av kollegaene mine har glemt sin egen toalettmappe, så skal de berge gjennom det første morgenstellet med denne overraskelsen. Jeg hadde blitt veldig glad for å få noe slikt, og håper at de fleste av kollegene mine synes det samme. Jeg gleder meg!Dette er innholdet til damene. Bortsett fra bind og tamponger så er innholdet til gutta det samme. Mulig de ikke ønsker å dusje med Cherry blossom, men det valget får de eventuelt ta selv.
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits