Uken har gått for fort

Dager og kvelder har vært fyllt opp denne uken og jeg klarer dessverre ikke å få blogget noe om Valencia før over helgen. I morgen setter jeg meg og to av ungene i bilen pg kjører en tur til Gjøvik. Mannen stakkars, blir alene i helga!
God helg!

Jeg er i Valencia

En liten kjapp rapport fra Spania. Vi havnet i Valencia. Fikk vite det rett foer vi skulle gaa om bord i flyet paa Gardermoen. Ragn da vi kom frem, men nydelig vaer siden i gaar fredag. Er solbrent! Reiser til Oslo i morgen soendag kveld, og hjem til Bergen mandag morgen. 
Ha en fin loerdagskveld!
 

Ut i det blå

I morgen skal jeg ut å reise igjen. Skal på tur med klubben, og aner ikke hvor jeg skal! To av de 6 klubbjentene arrangerer har gjort planleggingen, og vi andre er utrolig spente!
Været skal være omtrent slik vi har det i Bergen om dagen, og vi har fått beskjed om å ta med bl.a kredittkort, pass og badetøy, og møte opp på Flesland klokken 1100 i morgen. Jeg har fått flytidene også, og er ganske stolt av meg selv som ikke har sjekket hvilke destinasjoner som stemmer over ens med tidene.
Rapport følger over helgen!

Piratveske

Skattekartstoffet har ligget i mine gjemmer en stund, og inspirert av Lises sydde jeg i full fart en gave til en gutt som fylte fire år.  Lillesnuppa mi var stolt da hun gikk i bursdag til kameraten sin med skattekarttoalettmappe med en Legotannbørste i.

piratveske

Nydelig vær i Bergen

Nå har jeg mistet tellingen på antall etterfølgende dager med fint vær i Bergen. Det er slike dager som gjør at jeg har holdt ut i Bergen i snart 19 år. Ingen by er finere i sol, og ingen andre enn bergensere setter slik pris på så flott vær.Det er nesten slik at det kunne vært godt med en regnværsdag, men bare en altså.
Jeg er glad i å sykle, og det fine været, og arbeidstiden min de siste ukene, har gjort at jeg har kunnet sykle minstemann i barnehagen nesten hver dag.

sykkel

Snuppa sitter i tralle eller sykkelsete, og sitter og synger sanger som "Norge i rødt, hvitt og blått" og "Ja vi elsker"!
Syklingen er koselig, jeg får trim, jeg slipper å bruke bilen og sparer miljøet for en del utslipp.
De siste ukene har jeg for eksempel spart miljøet for ca 10 kg CO2 bare ved å sykle datteren til barnehagen. Hadde jeg hentet henne med sykkel hver dag også så hadde det blitt en del kilo til.
Tenk om jeg hadde mistet like mange gram av kroppen min per kilometer sykling som bilen slipper ut CO2 per kilometer? Det hadde vært saker det!
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits