Babykjole

Jeg har strikket Little sister dress av Thora Frøyseth  til ei lita jente som kom til verden for en liten stund siden. Kjolen er strikket i i en deilig grønnfarge i Sandnes Mini Alpakka. Enkelt og greit mønster som du får gratis her.

Mangler bare litt pressing, så er den klar til mottager.
little sister dressdetalj knapper

Sommerkupp

Jeg liker ikke å shoppe, men her om dagen var jeg innom Hemtex og Åhlens på jakt etter diverse sommerferieutstyr. Begge butikkene hadde salg, og jeg kom ut med nytt sengetøy fra Hemtex. På Åhlens fant jeg noen ruller med en meterpris på 15 kroner. Jeg tok resten, og mens rullene ble målt opp fant jeg noen andre restebiter til 30,- kroner stykket. Da jeg kom til kassen fikk jeg den hyggelig meldingen om at restene bare kostet 15,- per stk! Sånt liker jeg!

stoff
Femtenkronersbitene til venstre, femtenkronermetrene til høyre.

Coleslaw

Jeg, som aldri har vært spesielt begeistret for majonessalater har fått dilla på coleslaw. Den er super til mye, og er snadrete som tilbehør til grillmat. Noe som er enda kjekkere er at den bør stå litt og godgjøre seg, så denne lager du flere timer, eller aller helst, kvelden før du skal bruke den. Oppskriften er ikke eksakt, men noe slumpete.

Du trenger:
Kål, rødløk, majones, Creme fraiche, fransk sennep, vineddik og salt

Finsnitt en halv passe stor kål, og hakk en halv rødløk.
Bland ca 2 ss Creme fraiche, 1 ss majones og 1 ss sennep som du smaker til med en dasj eddik og litt salt.
Ha kål og løk i dressingen og bland godt. Ha det hele i en bolle eller skål som passer til anledningen og sett den i kjøleskapet.
coleslaw

Søte barnekjoler for salg

Ting tar tid, og disse kjolene har endelig blitt ferdige. Begynte klippingen i mai en gang, og ble ferdig for noen dager siden. Nå er de ferdigstrøket og klare for salg.

Kjolene er behagelige for småfrøkner med bare sommerlegger, og kan brukes utover høsten med gensere og tights.
Den minste størrelsen er for jenter på rundt 4 år, den største for litt større jenter på rundt 8.


Siden vi nå har kommet et stykke ut i sommeren selger jeg kjolene for kroner 200,- + porto.


Str 4    TIL SALGS                                                                       
bl blomster
 

Str 8 og 4    TIL SALGS

bl blomster liten og stor


Str 4    TIL SALGS                                     

rosa 


Str 4og 8    TIL SALGS

rosa blomster liten og stor

Str 4    TIL SALGS                                                                                     
stripete 2


Str 4    TIL SALGS
stripete


Str 4    TIL SALGS
orange 4


Str 4    TIL SALGS
smblomstret 4

Bonngass

Vi bruker gass til matlaging året rundt. Inne har vi et wokbluss som er supert nettopp til woking, men også som en ekstra "kokeplate" når de andre 4 er opptatt. Nå er det grilltid, og med nydelig vær i Bergen så er det ekstra gøy å grille. Tidligere har mannen min tatt med seg flaskene på jobb, og byttet dem der, men da vi for et par dager siden sto med to tomme gassbeholderene, benyttet jeg anledningen til å få dem fyllt hos en av bedriftene i nærmiljøet.  På Bonngass fikk jeg fyllt en liten og en stor gassbeholder for totalt kroner 305,-. Slett ikke verst synes jeg, og så fikk jeg til og med beholde mine gassflasker! Om man plutselig går tom for gass etter stengetid så er det bare å ta med gassflaske og betalingskort og bytte flaska si i en selvbetjeningsautomat. Etter det jeg forstår så skal de til med selvbetjeningsautomater andre steder i Hordaland også. Spennende.

gassautomathylkje

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits