Naboen har fått nye hunder

Vi har mange kjekke naboer, og en av dem er en glad hundeier som alltid har en en hyggelig kommentar på lur når vi treffer henne. På sommerens tur til England fikk jeg plutselig øye på et stoff med terriere, og da måtte jeg kjøpe det med meg hjem slik at jeg kunne lage noe til naboen.
I dag fikk jeg sydd et par puter av det skjønne stoffet, og fikk gitt dem til naboen som i disse dager trenger en liten oppmuntring. Om de passer i huset hennes aner jeg ikke, men glad ble hun likevel.Takk til min personlige fotograf Ragnhild.

Stikkord:

Gaver ved barnehageslutt

Med tre unger så har det blitt noen år i barnehage. Etter totalt 13 år med levering og henting av unger i barnehage så var det litt vemodig da minstemann hadde sin siste dag i barnehagen før ferien. Som avskjedspresang sydde jeg vesker til fire av de nærmeste ansatte, mens snuppa valgte hvem av dem som skulle ha hvilken veske. Eldstejenta tok seg av fotograferingen, så dette er med andre ord et skikkelig kvinnearbeid for å ære kvinner som har vært viktige voksne for minstegullet.
Takk for flotte år i Regnbuen barnehage Breisten!Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits