Nesten ferdig veske

Veske strikket av Hillesvåg sitt garn, fôr fra Stoff og Stil og perlehank laget av smykker på salg.
Må finne en måte å få den litt stødigere øverst, og tror også at jeg skal prøve meg på en heklet blomst.

image161

Strikketreff med swap

For et par uker siden inviterte HK noken gang til strikketreff, denne gang med swap. Alle la hver sin pakke i en stor sekk, og litt utpå kvelden ble det rene julaften da det var tid for å trekke pakker fra sekken.
Jeg fikk dette nydelige Mirasolgarnet, og jeg nyter foreløpig de vakre fargene i påvente av å finne ut hva jeg skal strikke. Garnet var gitt av vertinnen selv. Tusen takk Heidi Kim!

image160

Nye sokker

Der var jeg ferdig med noen nye sokker.

image157    image159
De grå er av Super Soxx som jeg har kjøpt fra Tyskland. Ikke mye igjen av nøstet på 100 gram når 13-åringen som skal ha sokkene bruker størrelse 44.

De flerfargede sokkene er av On line, og passer en fot med størrelse 40-41.


Oppfordring fra Kiwa

image156

Kiwa har oppfordret oss til å finne frem et pågående arbeid og gjøre det ferdig. Jeg er en av de som har mange prosjekter gående samtidig, og det er godt med noen påminnelser for å ferdigstille ting.

Denne genseren begynte jeg på sist vinter. Den er til det eldste gullet mitt, og jeg hadde kjøpt en matchende strlmpebukse til henne. Strømpebuksa passet ikke, og prosjektet var ikke lenger så spennende. Nå trenger 12-åringen en god og varm genser til hun skal på leirskole om et par uker, og denne genseren må bli ferdig i løpet av et par dager.

image155   

Snart ferdig

Nå er alle delene til sengeteppet sydd sammen. Nå mangler bare en kant av olastoff, og ett eller annet stoff til baksiden. Håper jeg har nok olabukser til kantingen.
Niåringen er fornøyd så langt!
image154

Familiens øyne

image148image149image150image151image152

Nytt gjenbruksprosjekt

Etterhvert som familiens medlemmer sliter ut og vokser ut av olabuksene våre, legges de i en gjenbruksboks. Nå rant boksen over, og jeg har nå gått i gang med å forandre x antall bukser til noe nytt og nyttig.

image144

Frem med saks, skjærebrett, linjal og kniv, og etter noen timers kutting så det slik ut:

image145

og etter en tid ved symaskinen ser det nå slik ut:

image146  

Nå mangler jeg bare å sy fast dette:
     
 image147

Ja, du har nok gjettet riktig! Det skal bli sengeteppe. Syr lappene fast på lerret, og funderer på hva jeg skal ha på baksiden. Håper niåringen blir fornøyd når det endelig blir ferdig.
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits