"Måhamedengaveveske"

Sist uke var jeg en tur på østlandet i forbindelse med jobb, og benyttet sjansen til å besøke en venninne fra ungdommen. Måtte jo ha en gave med, og her er veska som Marit nå vandrer rundt med i Oslos gater. Håper det ikke blir så lenge til neste gang jeg kan ta meg en tur over fjellet igjen.

marits veske


Fretex-kupp

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å snoke i bruktbutikker. Her om dagen var jeg innom Fretex. De hadde jubileum, og feiret med halv pris på alle varene sine. Dette er hva jeg fikk med meg. Broderiene skal brukes til noe lurt, men vet ikke helt hva ennå. Boka blir ett flott supplement til de andre håndarbeidsbøkene mine.

broderi gutt

broderi jente


hndarbeidsbok


Nye fleecekjoler

Minstegullet har vært i bursdag i dag, og i går kveld begynte jeg produksjonen av en kjole til bursdagsbarnet. Det vil si,  jeg trodde jeg skulle lage én kjole, men da lillegull så at stoffet var rosa, ville hun også ha ny kjole. Nok stoff hadde jeg, så det var bare å hoppe i det. Kjolene ble ferdige i morges, og jeg er godt fornøyd med resultatet. Det var lillegull og bursdagsbarnet også.
fleecekjoler rosa

rosa i bruk


Å lage to av samme ting samtidig blir merkelig nok ikke dobbelt arbeid.
Nå lurer jeg på om jeg kan bruke de grå fleecerestene mine til en barnekjole med en fargerik applikasjon. Hva sier du? Ville du brukt grått til ei jente under skoleålder?

Ny pute

I kveld her jeg lekt meg med symaskinen. Her er resultatet:
mann og konepute

Broderiet fant jeg på Fretex for en stund siden.Det gulrutete stoffet er rester etter at jeg sydde babysengetøy til eldstemann for 14 år siden, andestoffet fra Laura Ashley er rester etter at jeg sydde gardiner til barnerommet vi hadde for omtrent like lenge siden, mens de andre stoffene er skatter fra en pose kjøpt på en gjenbruksbutikk. Har nå fylt trekket med en litt for stor pute, så om noen dager bør jeg ta turen til Stoff og Stil for en 40*40 pute.
Dette var moro, og jeg gleder meg til å sy nye broderiputer.

Nye vesker

I formiddag har jeg gjort ferdig to nye vesker. En froskeveske og en soppveske. Begge med rødt fôr, karabinkrok og diverse lommer. Det er plass til en brevordner i veskene dersom en tåler at den stikker litt opp for veskekanten.

Her er dagens vesker sammen med veska som ble ferdig i helga.

Soppveska er fortsatt ledig. De to andre begir seg litt sørover i byen.
veskeraug20092

innvendigsoppveske

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits