Mumifisering

I går fikk jeg vite at dagens sokkedans skulle være en hallowensokkedans. Vi er vel egentlig ikke spesielt glade i Hallowen her i huset, men hva gjør man da, nå ungen har gledet seg lenge til selve sokkedansen.
Etter beskjed om at det var for liten tid til å lage noe, tok syvåringen et dypdykk i utkledningskassen, og fant ut at hun skulle være vampyr. I morges var det ønsket forkastet.
Da jeg hentet gullet på sfo i ettemiddag ville hun være mumie. Mumiefillene vi lagde i fjor var kastet for lengst, og hodet mitt jobbet med å finne en løsning der vi kjørte hjemover. Vel hjemme fant vi frem en strømpebukse, en genser og et spøkelseslaken som alle måtte ofre livet for å bli en mumie. Fillene er sydd på strømpebuksa og genseren, så denne gangen kan faktisk mumien gå på toalettet med kostymet sitt.
Da vi var ferdige så syvåringen med et lurt smil: "Mamma, du hadde jo egentlig ikke tid til å lage noe nytt kostyme". Hva gjør man ikke for gullungene når fantasien spiller på lag med en, og man plutselig har noen timer ledig.Les mer i arkivet » Januar 2013 » November 2012 » Oktober 2012
Merete

Merete

45, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits