Strømpedilla

Nye strømper er produsert ved kjøkkenbordet, og ligger nå for salg på Gulltull.

Noen av strømpene er skikkelig julete, noen av den litt mer romantiske typen. Jeg liker den litt røffe linen i kombinasjon med et mønstrete bomullstoff, og jeg synes det er morsom å lete etter egnede stoffbiter i stofflageret mitt. Blonden på den nederste strømpa fant jeg en gang på en gjenbruksbutikk. Endelig kom den til nytte, og jeg har ennå litt igjen etter at jeg har brukt den på tre strømper.
Strømpene trenger nye eiere, og selges for kroner 250,- per stykk.
Julestrømpeproduksjon

Jeg har startet årets julestrømpeproduksjon på kjøkkenbordet, og her er de seks første strømpene som nå er lagt ut for salg på Gulltull.Noen av strømpene er sydd i lin og bommull, mens andre kun er laget i bommull.
Nå skal jeg ned på kjøkkenet og fortsette julestrømpeproduksjonen. Har funnet frem stoff til både julete og litt mer romantiske strømper. Kanskje jeg også må finne frem litt julemusikk og julete? Ja, sånn at jeg kommer i rette stemningen.

Stikkord:

Bloggtørke

Her er det jo tørt som i Sahara!
Mon tro om jeg ikke skal prøve å få det til å gro litt her inne igjen?

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

45, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits