Bolero

Jeg falt for denne boleroen da jeg i høst var en tur på Hillesvåg Ullvarefabrikk. Modellen er fra Happy Knitting, og jeg fant ut at den ville passe fint til 12-åringen min. Jeg har strikket på den ganske åpenlyst selv om det skulle være en overraskelse. Da jeg alltid strikker har hun ikke spurt hva jeg har strikket på. Boleroen ble ferdig julaften, og gullet var kjempefornøyd da den passet perfekt til juleantrekket hennes. Til størrelss small har jeg har brukt ca 250 gram av Hifa 3 i en melert brunfarge, tror det er 6103, pinne 4.

Bolero

Årets siste skjerf

Det ble visst en del skjerf i julegave i år. 3 i Mohair Lux fra Idena, ett i 2-tråds ull fra Hillesvåg og et par stykker i garn jeg ikke lenger husker navnet på.
Håper skjerfene varmer mottagerne!
SKjerf Jenny

Skjerf Birgitte

Skjerf Grete

Stripete skjerf

Skjerf Hilde

Skjerf Ragnhild

Ny symaskin

Min trofaste Bernina gjennom 25 år har blitt byttet ut med en ny og sprekere maskin. Denne gangen ble det en Husqvarna Viking Sapphire 870 Quilt, og jeg er storfornøyd. Valgte denne fremfor en modell av Janome fordi jeg trenger en symaskin med friarm når jeg syr klær.
Har fått brukt maskinen masse nå før jul, og gleder meg stort til å bli bedre kjent med den. Forhåpentligvis får jeg mulighet til å leke litt med den nå i romjulen.
Sapphire870_overview

Juleposer

Disse posene har jeg sydd en del av nå til jul, og de har alle blitt gitt bort enten med telys, klementiner, julestjerner, brente mandler eller noe til badet. Nå håper jeg at de fortsatt har igjen av det stripete stoffet på Ikea slik at jeg kan få sydd noen til meg selv også.

JUleposer

Ny juleplatefavoritt

Vi må ha litt ny julemusikk hvert år, og hele familien har falt for The Real Group sin CD, Julen er her.
Blant kjente, og også noen norske julesanger, er det en del både fine og morsomme svenske. Minstejenta går nå rundt og synger på disse like gjerne som hun synger Et barn er født i Betlehem. Det som er så utrolig med The Real Group er at alt er a capella. Anbefalingen på denne cd'en kommer fra oss alle fem fra minsten på snart tre til oss voksne som har passert 40.

The real group

GOD JUL

Desember har gått fort med mye sykdom i huset, og jeg har til enhver tid ligget etter skjema i forhold til juleforberedelsene. Julebrevet er ennå ikke skrevet, så i år må vi sende ut romjulspost i stedet. Julegaver er laget, sendt og levert, og nå skal vi spise julegrøt før vi drar til kirken. Tilbake fra gudstjenesten skal vi ha svineribbe med masse deilig tilbehør. Det var litt krise i heimen på lørdag da ribba skulle krydres og vi oppdaget at den var dårlig. Da er det godt med en søndagsåpen nærbutikk hvor de alltid er greie og hjelpsomme. Ribba er på plass, og jeg gleder meg til knasende sprø svor! En riktig god jul ønskes dere alle!
 Oppsats Kjersti
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits