Strikkekafé

Neste uke arrangerer vi nok en gang strikkekafé på Åsane folkehøgskole. Sist kafé hadde vi for et par uker siden , og da hadde vi besøk av Nøstebarn. Kathrine Gregersen som har skrevet Strikk til Nøstebarn, og Brukt på nytt hadde ett inspirerende innslag om Nøstebarns ull, strikking og fortalte også om tilblivelsen av bøkene hun har forfattet.                 
                                                               strikk til nstebarn   brukt p nytt
Om du noen gang har mulighet til å treffe Kathrine så må du benytte sjansen. Hun var en fargerik, livlig og meget inspirerende dame.

Tirsdag 4. november inviterer min kollega Solgun og jeg til strikkekafé på Åsane folkehøgskoles kurssenter fra klokken 1900 til 2130.

Vi får besøk av Randi Andersen fra Osterøy museum som vil gi oss et innblikk i gammel strikkekunst.             

Randi vil også vise oss den gamle teknikken tvebandstrikk som gir stødige, tette og holdbare strikkeplagg. Tvebandstrikk egner seg meget godt til bl.a. votter.

Ta med deg en venn, strikketøy og nyt noen timer sammen med andre strikkeglade i uformelle omgivelser på Åsane folkehøgskole.

Inngangspenger på kroner 50,- inkluderer varme og hyggelige lokaler, kaffe, te, mineralvann og noe å bite i.

Ta kontakt med meg på merete.litland@aasane.fhs.no dersom du har spørsmål.

 

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » August 2012
Merete

Merete

44, Bergen

1967-modell, gift, tre barn, har alltid et håndarbeid i nærheten, er glad i å lese og prøver å få tid til litt trening innimellom alt dette og jobb. Jeg blir glad om du legger igjen et lite spor etter besøket ditt.

Follow Me on Pinterest

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits